2 Mart 2011 Çarşamba

23 Nisan-Lösev Oyuncak Etkinliği


Sevgili Tülin ablam yine çok güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Çocuklarımızı biraz olsun gülümsetebilmek hastalıklarını unutturabilmek için bu el yapımı oyuncaklar harika bir fikir. Daha önceki etkinlikte Altınörgü Forumda çok güzel oyuncaklar yapmıştı arkadaşlarımız. Ben pek oyuncak yapmayı beceremiyorum ama bu etkinlik vesilesiyle becerebilirim belkide. Yapamazsamda hazır alabiliriz sanırım mutlaka destek vermek isterim bu etkinliğe. Sizlerde detaylı bilgi için Tülin ablanın bloğunu ziyaret edin lütfen.

5 yorum:

tülin dedi ki...

Teşekkür ederim canım.Sımsıcak dostluğun,hep yanımbaşımda olduğun ve her şey için.

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

merhaba, canım blogu hala açık olanlardansn bu harika benimki dün kapandı canım bir arkadaşın emeklerini izinsiz yayınlayan bir site haberini okuduğumda bir bakınayım dedim ve sizin emeğinizide burda gördüm site yoruma kapalı ama yine bilginiz olsun sevgiler
Geçtiğimiz hafta yine böyle bir blogun üzerine giderek kapanmasını sağlamıştık ama kendi korktu kapadı ama bloggerdan bilemeyeceğim.
emeği olan arkadaşlar şikayetlerini bloggera yapmışlardı.

http://www.orgumodellerimiz.com/erkek-cocuk-yeleginin-yapilisi/

link bu bir göz atın.

SEVKUT dedi ki...

Tülin ablacım sen benim hayatta hala güzel insanların olduğuna inancımı yitirmeme sebebimsin, asıl herşey için ben teşekkür ediyorum sana.

SEVKUT dedi ki...

Teşekkürler arkadaşım ilgine ve haber verdiğin için. Hemen şikayetlerimi yaparım ama en azından bu resimden adımı silmemiş.:))

tülin dedi ki...

Kutsev'ciğim,bakma benim her kareden fırlayan suratıma..Utangaç bir yapım vardır aslında .Tüm güzellikler için teşekkür ederim.