25 Haziran 2011 Cumartesi

Hyrna Herborgar Şal




İp : Himalaya Lidya_5
Şiş: 5 No

Uzun zamandır çok beğendiğim ve mutlaka örmeliyim dediğim bir modeldi. Altınörgü'de arkadaşlarımla birlikte  zevkle ördük. Modelin orjinali ve değişik versiyonları için Ravelry'e gözatabilirsiniz. Ben genelde ördüğüm şalları pek kullanmam hediye ederim ama bu şalı çok beğendim ve mutlaka kullanıcam. Bu iplede tam yaz akşamları için ideal oldu, sizede şiddetle tavsiye ediyorum.

4 yorum:

Unknown dedi ki...

iyi günler de kullan,çok güzel gerçekden

Samyeli Design dedi ki...

Ellerinize sağlık, çok güzel olmuş, ben de başladım bu şaldan..

münce dedi ki...

sevkut hanım merhabalar harika işler yapmışsınız ellerinize sağlık.altın örgü formuyla ilgili bazı sormak istediklerim var kimseden cevap alamadım 15 gündür falan üyeyim yıllardır kuslara katılırım orada yaptıklarımı falan paylaşıyım sizlerdende modeller alıyıl dedim ama iğne oyalarımı ve şiş dantellerimin bir kısmını yükledim fakat şallarımı yükleyemiyorum birde sizlerdeki modellerin nasıl yapıldığı yazmıyor ne nerde bulamadım vallahi aynı yerleri elli kere gezdim neyi nasıl yapıcam bana yardımcı olurmusunuz benim bloğum munu06.blogspot.com facede hobicinetten adım, formda ise munu06 şimdiden teşekkür ediyorum

SEVKUT dedi ki...

Münevver hanımcım forumda cevap yazdım size, henüz yeni olduğunuz için zorluk çekmişsiniz ama merak etmeyin zamanla alışırsınız forumu kullanmaya.