23 Şubat 2011 Çarşamba

Güllü Fular



Merhabalar sevgili dostlar, bu aralar sizlerden çok uzak kalıyorum malesef. Uzun bir süredir hep hastalarla ve hastalıklarla uğraşıyorum. Şu andada evimde hasta ve yatılı misafirlerim var. Antepli bir aile dostumuzun gözünde retina yırtılması oldu ve acil ameliyat için İzmire geldiler. Yaklaşık 15 gündürde bizdeler. Ben özel hayatımdan ve sıkıntılardan bahsetmekten hiç hoşlanmıyorum ama durumumu anlatmak istedim.
Benden yardım isteyen, açıklama bekleyen arkadaşlarım oldu ama inanın hiç fırsatım olmuyor. İlgilenmediğimi düşünmemeniz için açıklama yapma gereği duydum. Lütfen kusuruma bakmayın olurmu.

Bu fuları yapalı baya oldu ama eklemeye zaman bulamadım. Altınörgü'de yaptğımız 8 Mart kadınlar günü etkinliği için bana çıkan arkadaşıma ördüm. Günün anlam ve önemine uygun olsun diye gülleri kırmızı yaptım.
Güllerin ve yaprakların yapılışını daha önce burada vermiştim.
Yuvarlak yapraklarıda şöyle yaptım; 8-9 zincir çekip bir halka yaptım, halkanın içine 2 sıkiğne, 2 yarım trabzan, 2 tam trabzan, 3 iki dolamalı trabzan, 2 tam trabzan, 2 yarım trabzan, 2 sıkiğne yaptım.
Yapraklara ve fuların şeridine tersinden ütü bastım biraz daha düzgün dursun diye.

5 yorum:

örgüveyemek-gülşence dedi ki...

fular çok güzel ve şık olmuş ellerine sağlık.arkadaşım

ev kuşu dedi ki...

ellerinize saglık.. cok cici olmus gercekten:) söylemeden edemicem renk uyumuna da bayıldım:) kullacak arkadas gercekten cok sanslı:) iyi günlerde kullansın insallah:)

TATESAL dedi ki...

Fular harika olmuş,Katianın fularları gibi...ellerine sağlık...
hastanıza geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin...sevgiler...

Unknown dedi ki...

GÜLLER AÇTIRMIŞSIN NİNEM NE ŞANSLI ARKADAŞIN.
ALLAH KUVVET VERSİN BU ARADA.AMAN DERMANSIZ DERTLER HASTALIKLAR OLMASIN İNŞALLAH

tülin dedi ki...

Bu kadar temiz iş çıkarmana bayılıyorum ben.Ellerine sağlık canım.