1 Ocak 2010 Cuma

Urchin Bere ve Yarım Parmak Eldiven







Yeni yıla böyle güzel bir başlangıçla girmek çok güzel oldu doğrusu. Bu takımı sevgili yeğenim Simge için yeni yıl hediyesi olarak ördüm. Simgoşuma öyle yakıştıki hepimiz bayıldık. Bu kadarmı güzel taşınır model değilmi ama. Bu arada Simgoşum bana modellik yaparken ''yengoşum birde mankenlerin işi kolay derler, ne zormuş poz vermek'' dedi. Bizim çekimler amatörce oldu ama değme mankenlere taş çıkarttı bizim fıstığımız. Güzel günlerde ve yüzünde hep kocaman gülücüklerle kullanırsın inşallah canım.

Bu arada bu berenin yapılışını sevgili KATYA çok güzel resimleyerek açıklamış. Modelin orijinalide burada Yalnız Katyanın sayıları ile yaptığım bere küçük oldu ancak 6 yaşa göre oldu benimki. Bu bereyi yaparken sayıları değiştirdim isteyen olursa sayılarıda yazarım daha sonra.



Eldivenleride kendimce teknik uydurarak ördüm. Hepsini 5 şişle örmek çok zor oluyor. Başparmaktan sonra diğer parmakların ayrımına kadar 2 şişle ördüm, sonra parmakları tek tek 5 şişle ördüm. Kenarlardan diktim ve bu dikişde ayrı bir hava verdi. Müsait olduğumda resimlerim yapılışını.

 

8 yorum:

DenDen dedi ki...

çok hoş olmuş, elinize sağlık

Unknown dedi ki...

MANKEN GÜZEL MAŞALLAH TABİ ÖRDÜKLERİNDE ELLERİNE SAĞLIK

makhina dedi ki...

Canım harika bir takım oluş ellerine sağlık,mankene de Maaşallah çok yakışmış,hayırlı seneler

Unknown dedi ki...

Teşekkür ederim yengecim yazdıkların ve bu güzel hediyen için :). .Herkese burdan iyi yıllar diliyorum.Bere gerçekten çok kullanışlı , saçınızdan kaymıyor ve gayet şık duruyor.Sıradan bereler gibi de kafanızı basık göstermiyor. İlgilenen varsa tavsiye ederim. Bol örgülü günler ::)

balböcükleri dedi ki...

ellerine sağlık çok şık sanada yakışmış

Adsız dedi ki...

dediğiniz gibi ordaki bere çok küçük oluyor acemiyim sayıları düzenleyemiyorum lütfen siz başınızdaki bere için kullandığınız sayıları söyleyebilir misiniz. çok teşekkürler şimdiden. güle güle giyin.

SEVKUT dedi ki...

Arkadaşım o bereyi öreli baya uzun zaman oldu ama hatırlayabildiğim kadarı ile 34 ilmek başlamıştım.
İç kenarda 7 ilmek, dış kenarda 8 ilmek kalıyordu. Umarım yardımı olur size.

Adsız dedi ki...

ben çk teşekkür ediyorum. hemen şişimi ipimi alıp denemeye başlıyorum. yapılışını çok çabuk kaptım da sayıları ayarlayamamıştım sayenizde olur inşaallahl. teşekkürler.